O Orcun_Cavusoglu Üye 7 Ağustos 2026 #1 DAEMON Tools ile ISO bağlamaya çalışıyorum, dosyayı seçiyorum ama "görüntü dosyası desteklenmiyor" hatası veriyor. Dosya 4 GB civarında, indirmesi tamamlandı.
DAEMON Tools ile ISO bağlamaya çalışıyorum, dosyayı seçiyorum ama "görüntü dosyası desteklenmiyor" hatası veriyor. Dosya 4 GB civarında, indirmesi tamamlandı.
S speedev Üye 8 Ağustos 2026 #2 dosya gerçekten iso mu, yoksa uzantısı iso yapılmış başka bir şey mi? bazı siteler rar ı iso diye veriyor. 7-zip ile dosyaya sağ tıklayıp "arşivi aç" dene, içinde klasör yapısı görünüyorsa iso sağlamdır, hata veriyorsa dosya bozuk demektir. bir de indirme tam bitmiş mi, dosya boyutu kaynaktakiyle aynı mı? 4 gb ta eksik iniş sık oluyor
dosya gerçekten iso mu, yoksa uzantısı iso yapılmış başka bir şey mi? bazı siteler rar ı iso diye veriyor. 7-zip ile dosyaya sağ tıklayıp "arşivi aç" dene, içinde klasör yapısı görünüyorsa iso sağlamdır, hata veriyorsa dosya bozuk demektir. bir de indirme tam bitmiş mi, dosya boyutu kaynaktakiyle aynı mı? 4 gb ta eksik iniş sık oluyor