O Orcun_Cavusoglu Üye 16 Haziran 2026 #1 CS2'de eşleşme aramaya başlıyorum ama hiç sunucu bulamıyor, sonsuza kadar arıyor. Oyun açılıyor, menü çalışıyor, sadece maça giremiyorum.
CS2'de eşleşme aramaya başlıyorum ama hiç sunucu bulamıyor, sonsuza kadar arıyor. Oyun açılıyor, menü çalışıyor, sadece maça giremiyorum.
K kaanormn Üye 17 Haziran 2026 #2 önce steam in sunucu durumuna bak, valve tarafında bakım varsa herkeste oluyor. sende ise ilk bakılacak yer bölge seçimi: oyun ayarlarında oyun ayarları > eşleşme bölgesi kısmı otomatik mi, yoksa uzak bir bölge mi seçili? bir de güvenlik duvarında cs2 ye izin verilmiş mi, udp portları kapalıysa eşleşme hiç başlamıyor. vpn açık mı bu arada?
önce steam in sunucu durumuna bak, valve tarafında bakım varsa herkeste oluyor. sende ise ilk bakılacak yer bölge seçimi: oyun ayarlarında oyun ayarları > eşleşme bölgesi kısmı otomatik mi, yoksa uzak bir bölge mi seçili? bir de güvenlik duvarında cs2 ye izin verilmiş mi, udp portları kapalıysa eşleşme hiç başlamıyor. vpn açık mı bu arada?